Aquesta secció es una zona de recomanacions sobre animess que pot que t’agradi. Els tops d’obres d’art que has de veure si ets fan d’Anime o que ets nou en aquest tipus d’animació . *Recomanacions personals

1. Gosick

Gosick un anime amb molt bona trama, context històric situat en el 1924 d’Europa el protagonista s’anomena Kazuya Kujo el tercer fill d’un soldat imperial o també singàmia pers seus companys . La trama es desenvolupa amb l’aparició d’una noia en la biblioteca i comencen una aventura per resoldre els misteris per sobreviure.


2.CLANNAD


Una de les millors obres , és un anime de recompte de la vida on la història és centrat en la vida de Okazuki Tomoya un noi de l’institut. Voltant aquest lloc Tomoya coneix a Nagisa una noia despistada i es fan amics . En aquest anime ens mostra tot les etapes d’un noi a un home tota mena de desenvolupament de la joventut.


3.Ikoku Meiro no Croisee


Ikoku Meiro no Croisee una història on se centra en una jove anomenada Yune de japó que viatja a París amb Oscar a viure amb el i Claude. Se centra la història en el succés quotidiana que hi ha Yune en un lloc totalment nou.


4.Seirei Tsukai no Blade Dance

Una història de fantasia en un món de màgia , es centra la història en una acadèmia on donen classes per fer un contracte espiritual i solament les noies poden formar contractes i el protagonista Kamito un home que pot fer contracte espiritual.

5.Kamen