Saps que és l’anime? Doncs aquesta és un terme que serveix per referir l’animació que és produïda en japó, uns dibuix animats que es dóna vida als personatges en format 2d.

Aquestes son una part dels generes:

Chi's Sweet Home
·Comedia:Un gènere alegre on els personatges és troben amb els objectius de fer riure als públics amb molt de temes centrats en aventures i accions entretinguts.

Gosick

·Drama:Genera constituït per una síntesi on hi ha comèdia i tragèdia dins la història on els protagonistes mitjançant el temps tenen que desxifrar el misteri .
·Aventura:Genera més utilitzat en l’anime des de l’existència de manga Jump els més coneguts per exemple One Piece, Black clover… Un tipus de gènera amb molta acció i enllaç divertit.


·Recompte de la vida:Aquesta gènera  com tema de la vida dia a dia del personatge unes de les obres més coneguda a la vegada una obra mestra Clannad. Recompte de la vida domina molt el tema de Comèdia dins aquest en la vida quotidiana.

Tensei Shitara Slime Datta Ken - Wikipedia, la enciclopedia libre

·Isekai :Aquesta és un nou tipus que actualment és el més utilitzat per fer una introducció d’un món diferent mitjançant la mort de protagonista i reneix en un món ple de fantasia .

Mundo distorsión : reseña de anime: Acchi kocchi.

·Seinen:Categoria enfocada a un públic més madura, on el trama i els personatges són molt més complexes .


·Shoujo:Categoria dirigida a un públic femení, per tant els protagonistes solen ser nines i aquest generes es veu clarament l’aparició de grans nombres de temes sobre l’amor.


·Shonen:El gènere de shonen traduint aquesta lletra sabem que és jove, aquest és una gènera que se centra per receptor jove i aquestes tenen molt de contingut d’aventura normalment, per dir unes de les més populars Dragon ball.

Clar hi ha moltes més generes que es pot trobar en aquesta pàgina, ja que solament és una petita part dels gèneres existent que serveix per donar una introducció .