Animes abril 2021

Nous animes que sortirà en la temporada d’abril , en un principi aquestes són una majoria de les que sortiran.

Anime: Tensura Nikki: Tensei shitara Slime Datta Ken

Lanzament: 4/6/2021

Inserida entre la primera meitat i la segona meitat de la segona temporada de «Rebirth Slime», una versió animada adaptada de la sèrie slime reencarnada de còmics de quatre fotogrames. La versió animada encara està feta per 8 bits que va fer la biografia original de slime.

Anime: Boku no Hero Academia 5th Season

Lanzament: 3/27/2021

Plus Ultra !!!!!!

Anime: Osananajimi ga Zettai ni Makenai Rabu Kome

Lanzament: 4/14/2021

La meva amiga de la infància, Shida Kuroba, sembla que m’agrada. És bonica per fora, amb una personalitat alegre i una germana gran entusiasta per dins. …

Anime: Fumetsu no Anata e

Lanzament: 4/12/2021

Algú va posar la «pilota» a aquesta terra. Amb la funció de reunir intel·ligència, també pot canviar diverses aparences i aquesta esfera pot superar fins i tot la mort. Un dia, va conèixer l’adolescent i després es va separar. Llum, gust, so, temperatura, dolor, alegria, tristesa … Deambulant per aquest apassionant món, emprenent un viatge etern.

Anime: Seijo no Maryoku wa Bannou desu

Lanzament: 4/6/2021

Sheng, de 20 anys, és un OL normal i addicte a la feina. Després de les hores extres, va ser convocat a un altre món … Tot i això, la persona que la va convocar va sentir sobtadament que després de mirar-li la cara, «El sant no ho fa». no sembla així. «Al final, la va deixar sola! ? Sheng va deixar el palau, va ocultar el títol del sant i va entrar a l’institut per treballar.

Mairimashita 21 Iruma-kun Wiki L.png

Anime: Mairimashita! Iruma-kun 2nd Season

Lanzament: 4/17/2021

La segona temporada de la vida de comedia de Iruma-kun.

Anime: Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita

Lanzament: 4/10/2021

Aizawa Azusa, que una vegada va veure només treballar, però que va morir per excés de treball als 27 anys, va desitjar convertir-se en una bruixa immortal quan es va reencarnar.

Anime: Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Ω

Lanzament: 4/8/2021

Diablo, després de ser cridat a un altre món similar al joc, va convertir accidentalment la raça humana lleopard Rem i Elf Shera que el van convocar als seus propis esclaus i va viure en constant commoció amb el jove rei dimoni Kulm que es va unir a ell més tard.

Ijiranaide, Nagatoro-san logo.png

Anime: Ijiranaide, Nagatoro-san

Lanzament: Sense date exacte

Des que Senpai va conèixer Nagatoro Hayase, la seva vida s’ha capgirat. Nagatoro es va adonar que Senpai era ridiculitzada per altres noies i va mostrar una reacció desconcertada, que li va semblar molt interessant i va començar a burlar-lo.

Fruits Basket logo.svg

Anime: Fruits Basket The Final

Lanzament: 4/5/2021

L’ultima tempora de Fruit Basket.

Anime: Dragon, Ie wo Kau.

Lanzament: 4/4/2021

El fill covard la Raça del Drac, Thunder, va ser exiliat de la seva família pel seu pare enfadat a causa d’un accident. Per viure sol Thunder està decidit a trobar una tranquil·litat per a ell mateix , una casa

Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui volume 1 cover.jpg

Anime: Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui

Lanzament: 4/5/2021

El guapo oficinista Amakusa va ser rescatat un dia per una estudiant de secundària anomenada Arima Yihua, que després de tornar a casa va trobar que la nena era en realitat una amiga de la seva germana. Mogut per això, Liang va començar a perseguir una persecució directa i ferotge (amor) .

Anime: Sentouin, Hakenshimasu!Sentouin, Hakenshimasu!

Lanzament: 4/4/2021

En veure que l’objectiu de conquerir el món està a punt d’assolir-se, la «Societat secreta com la Lluna» ha enviat Combatent Six com a força avançada a noves àrees d’agressió per tal d’ampliar el seu territori.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *